Voice over IP

Voip
 • Wilt u 30 tot 75% besparen op uw communicaties?
 • Wilt u telefonisch overal beschikbaar zijn of telefoneren via uw laptop?
 • Bellen met uw medewerkers vaak intern of net internationaal?
Voip staat voor Voice Over IP: bellen over het internet. Het principe is eenvoudig, de bestaande internetverbinding wordt meteen ook gebruikt voor de telefonie.
Daardoor bent u op uw vast nummer bereikbaar waar u wil: op kantoor, thuis, of hotel tijdens een zakenreis.
Voordelen van VoIP
Bespaar op uw infrastructuur en gesprekskosten
Starten met IP-telefonie vereist een eenmalige investering in IP-telefoons. Diezelfde telefoons kunnen gebruikt worden voor andere locaties, u hoeft dus niet telkens te investeren in een nieuwe lokale telefooncentrale.
Aparte telefoonbekabeling is overbodig, gesprekken verlopen namelijk over het internet, wat aanzienlijk goedkoper is.
Bel gratis naar collega’s
Wanneer uw medewerkers via hetzelfde datanetwerk met elkaar bellen, is dat in principe gratis. Ook kan u met onze ap (zoiper) gratis via wifi bellen over het internet.
Flexibel en schaalbaar
VoIP biedt heel wat vrijheid en flexibiliteit. Waar u ook bent, uw telefonie verhuist gewoon met u mee. Uw organisatie werkt dus volledig onafhankelijk.
Wanner uw organisatie, bedrijf groeit, kan uw telefonie meegroeien zonder grote investeringen. Extra lijnen kunnen toegevoegd worden, standaard heb je 8 lijnen buitenlijnen.
Gegarandeerde gesprekskwaliteit
Wanneer uw dataverkeer verloopt over uw eigen, afgeschermde datanetwerk is de gesprekskwaliteit 100% gegarandeerd. Uiteraard zijn een combinatie van het juiste Voip toestel, codec en bijvoorbeeld bandbreedte een vereiste.
Veel mogelijkheden
Standaard biedt VoIP heel wat mogelijkheden: laat oproepen doorschakelen naar externe telefoonnummers, stel filters in en houd uitgebreide gespreksstatistieken bij. Daarnaast kan ook gebruik gemaakt worden van geavanceerde functies zoals het instellen van keuzemenu’s, openingstijden, wachtrijen, koppelingen met bestaande systemen en conferentieoproepen. Zelfs integraties met een ERP – of CRM-systeem zijn mogelijk.
Overstappen in 3 stappen
 • Ontwerp
  Onze VoIP specialist tekent een voorstel uit op basis van uw noden en behoeften.hij houdt onder andere rekening met het aantal gelijktijdige gesprekken, beschikbare bandbreedte, bestaande nummers enzoverder.
 • Voorstel op maat
  U ontvangt een gedetailleerde offerte met de eenmalige kosten, maandelijkse kosten en belminuten.
 • Installatie en overdracht
  Na het installeren en testen van uw IP-centrale worden uw bestaande telefoonnummers overgezet.

Camera's

Camerabewaking
Camerabewaking is de oplossing voor het opsporen van inbraak, diefstal en vandalisme.
Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en voldoet een standaard alarm systeem niet meer aan onze behoefte, vandaar dat veel particulieren en bedrijven kiezen voor een camerabewaking systeem.
Camerabewaking is de meest gekozen systeem voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.
Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.
De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw priv√© woning, winkel of bedrijf.
Camerabewaking is fiscaal voordelig voor bedrijven:
Bij de investering in de plaatsing van camera’s die uitgerust zijn met een registratiesysteem kan u genieten van een fiscaal voordeel voor uw bedrijf.
ook kan u genieten van een belastingvermindering bij de plaatsing van camera’s in uw woning.
Wetgeving Camerabewaking
  Vooraleer u start met dit soort bewaking systeem is het ook raadzaam om wat meer te weten te komen rond de wetgeving en de verplichte aangifte bij de privacy commissie. En welke camera locaties zijn strafbaar en verboden.

Professioneel WIFI

 • Ondervindt u vaak storingen in de Wifi verbinding binnen uw bedrijfsgebouw?
 • Wilt u dat gasten gebruik maken van een afgeschermde Wifi omgeving?
 • U wil een schaalbaar Wifi systeem, dat eenvoudig te beheren is?

Een professioneel Wifi netwerk is niet meer weg te denken uit het bedrijfsgebouw. Naast laptops, tablets en smartphones worden ook domotica en bedrijfsbeveiliging er steeds vaker op aangesloten. Daarnaast eisen de apparaten ook een steeds snellere verbinding. Een goede wifi-dekking is dan ook een vereiste om onderbrekingen, tijdverlies en frustratie te vermijden.
Wifi voor de KMO
Een professioneel Wifi netwerk biedt verschillende voordelen ten opzichte van een zelf ingericht netwerk met eigen Wifi-routers. Een eerste belangrijke factor is het beheer. Is het netwerk centraal te beheren, biedt het inzicht in het gedrag van gebruikers en heb je mogelijkheid tot rapportage.
Daarnaast is het mogelijk om een gastennetwerk aan te leggen, zodat verschillende gebruikersgroepen mekaar niet verstoren en u beperkingen kunt instellen voor bepaalde gebruikersgroepen.Zo blijft uw eigen bedrijfsdata altijd veilg afgeschermd.
Andere geavanceerde opties zijn bijvoorbeeld het scheiden van verschillende datastromen zoals voice of data.